Proiecte personale sau comerciale. Suntem 100% dedicati furnizarii de rezultate bune clientilor nostri.

Project Management

Despre serviciu

Serviciul de project management presupune aplicarea unor procese precum planificarea, verificarea executarii si controlarea metodologiilor aplicate utilizand abilitati si cunostinte pentru a atinge scopul oricarui proiect. Indiferent de tipul proiectului (mobilier sau constructii) succesul este garantat prin echilibrarea raportului dintre TIMP, COST si CALITATE

Ce este diferit?

Un factor cheie care distinge managementul de proiect de "management", este acela ca are o livrare finala si o perioada de timp finita, spre deosebire de management, care este un proces continuu. Din acest motiv un proiect are nevoie de o gama larga de abilitati, tehnice si de management al oamenilor pentru a indeplinii raportul dintre calitate, cost si timp.

Implementare

Scopul nostru este sa fim cat mai utili si practici proiectului tau, motiv pentru care ne dorim sa fim alaturi de tine incepand de la faza de proiectare, cand greselile se pot corecta fara costuri financiare prea mari. Succesul oricarui proiect depinde de cat de bine este pregatit planul impreuna cu detaliile specifice. Make it happen!

TOP