Proiecte personale sau comerciale. Suntem 100% dedicati furnizarii de rezultate bune clientilor nostri.

De unde incepem si care este procesul de lucru pentur o prezentare video?

Despre proiect

01

Ai nevoie de o prezentare video a unui proiect. Nimic mai simplu! Pentru a incepe procesul de filmare virtuala avem nevoie sa stim care sunt asteptarilor si scopul pentru care va fi utilizata filmarea virtuala. Daca scopul si asteptarile sunt clare trecem la preluarea detaliilor tehnice (dimensiuni, culori, locatie) si stabilirea unui scenariu pe care doresti sa il urmam sau putem propune noi scenarii.

Proiectare/Scenariu

02

Dupa stabilirea detaliilor, incepem construirea modelului 3D a proiectului, a mediului inconjurator si a elementelor animate (dupa caz). Detaliile sunt in centrul atentiei noastre. Totul poate fi animat: persoane, animale, plante, vehicule, mediul inconurator. Scenariul stabilit anterior sau propus de noi la prezentarea detaliilor este pus in practica in acest stadiu pentru a finaliza procesul de pregatire.

Lumini, camera... actiune!

03

Totul este pregatit! Modelul 3D a proiectului, mediul inconjurator, elementele animate, scenariul si camerele. Incepem procesul de filmare virtuala in format demonstrativ pentru a putea vedea daca filmarea afiseaza punctele pe care doreai sa le prezinti. Acest proces demonstrativ se repeta pana la un OK final iar apoi pregatim la o calitate inalta totul pentru a fi prezentat.

Exemple de animati de pe pagina noastra de YouTube

TOP