Realitatea Virtuala utilizata in design interior si cladiri

DESPRE VR

Demonstratiile VR nu sunt o solutie futuristica ci o solutie ce te ajuta sa iei decizii finale si sa economisesti

Serviciul VR oferit de noi creaza un mediu imersiv 3D ce simuleaza realitatea la scara naturala indiferent de tipul proiectului vizualizat (mobilier, incapere sau cladire). Acest serviciu este destinat profesionistiilor in domeniul constructiilor sau oricarei persoane care doreste sa isi vada proiectul inainte de a lua decizii finale. Poti alege intre a vedea pe propriul PC. tableta sau telefon cu posibilitatea de a trimite oricui prin Facebook sau o varianta VR care te lasa sa te plimbi literalmente prin cladire inainte sa construiesti.

CE PUTETI VEDEA?

Una din provocarile oricarui proiect nou este prezentarea acestuia. Oricata imaginatie ar avea proiectantul sau clientul, nimic nu poate convinge pe cineva mai bine decat ceea ce vede cu ochii lui. Dotarile de care dispunem ne permite sa iti prezentam proiectul tau in VR. Fie ca vrei sa vezi noul tau mobilier de bucatarie, restaurantul ce doresti sa-l deschizi sau prima ta casa ce este inca in stadiu de schita pe masa arhitectului, proiectul tau va prinde viata in fata ochilor tai cu ajutorul serviciului de VR.

Mobilier

Cu ajutorul realitatii virtuale acum poti vedea cum va arata mobila ta noua in locul destinat inainte de a o comanda. De ce sa risti cand poti vedea totul din orice unghi doresti. (ai un mobilier intr-o incapere ce ti-ai imaginat-o dar vrei sa fi sigur, serviciul VR te poate ajuta sa vezi totul exact asa cum este proiectat, pentru a te ajuta sa iei o decizie finala).

Design Interior

Cand e vorba de proiectarea unui spatiu interior indiferent de destinatia acestuia, totul trebuie sa fie luat in calcul. Plimba-te prin proiectul tau de design (concept) in timpul procesului de proiectare pana cand esti convins de decizia finala. De ce sa te rezumi la un plan si cateva poze cu noul tau dormitor, living sau bucatarie? Fa o plimbare prin proiectul tau si vezi cu ochii tai cum va arata totul!

Cladiri

Indiferent ca e vorba de un proiect comercial sau prima ta casa, o constructie este o investitie serioasa pentru oricine. Din acest motiv vrei sa fi sigur ca totul este exact asa cum iti imaginezi. Serviciul nostru VR iti da posibilitatea sa te plimbi prin cladire si pe langa cladire. Priveste din unghiuri diferite! Asigura-te ca proiectul tau va avea un impact maxim estetic. Proiectul tau trebuie sa fie exact cea ce ti-ai imaginat. De ce sa visezi cand noi te putem ajuta sa vezi cu ochii tai exact cum va arata inainte sa zidesti prima caramida.
TOP