DESPRE NOI

MOBILIER LA COMANDA

Proiecte personale sau comerciale. Suntem 100% dedicati furnizarii de rezultate bune clientilor nostri.

Facem acest lucru prin combinarea unei soluții cu adevărat individuale de design, împreuna cu un accent pe solutii tehnice viabile.

Simplu si eficient. Totul pregatit cu grija...

Ne angajam sa aducem comoditatea si usurinta proiectarii online sau in persoana, in lumea mobilierului si a constructiilor, oferind o selectie de servicii ce sunt la dispozitia ta.  

Suntem o agentie completa de design interior care utilizeaza partenerii din companie pentru a obtine cele mai bune rezultate. Indiferent de dimensiunea proiectului, intelegem ca rentabilitatea este la fel de vitala precum calitatea. Tot ceea ce facem are un scop bine gandit si este creat pentru a te inspira si ajuta sa iti finalizezi proiectul.

Like & Share

Daca va place ceea ce facem, putem tine legatura prin social media. Un like sau follow pe pagina noastra si poti sa fi la zi cu ofertele promovate, mobilier nou sau proiecte proaspat finalizate.

Livrare servicii de tip “White gloves”

Modul nostru de lucru de tip "White gloves" aduce un nivel inalt de mentenanta a proiectului si te asigura ca tu nu trebuie sa iti faci griji atunci cand sunt lucruri de lamurit cu un specialist. Exista un mod mai bun de a crea proiectul tau de la inceput la sfarsit! Lasa-ne pe noi sa iti aratam cum!

TOP